KONCERTOWA

Marszałka Józefa Piłsudskiego 76/2, Krynica-Zdrój

Polskie uzdrowiska słyną ze swoich sanatoriów, wód i pięknej historii, natomiast trudno tam znaleźć szczególnie wyszukaną kuchnię. W Małopolsce jasnym punktem na tej mapie jest Krynica Zdrój. To właśnie tam wysublimowaną kuchnię prowadzi Patrycja Stefanów-Kot, szefowa kuchni restauracji Koncertowa. W Koncertowej można przeżyć prawdziwą ucztę, ale trzeba wcześniej zarezerwować stolik. Menu jest zawsze oparte o produkty sezonowe i lokalne. Patrycja wiele rzeczy robi sama. Kiszonki, pieczywo, przetwory, masło. Patrycja Stefanów-Kot – Kobieta Szef 2018 Regionu Polska Południowa Gault&Millau. Obowiązkowy punkt każdego turysty kulinarnego. 
Chcesz poznać więcej ciekawych miejsc w Małopolsce? 
Odwiedź też www.visitmalopolska.pl

Miejsca polecane przez bohaterów
Jasiek

Kocham przyrodę i codziennie mam z nią do czynienia.  Pokazuję ludziom jak o nią dbać i co oferuje nam w zamian.

Rodzina Mazurków

Uwielbiamy rodzinne podróże i wypady za miasto. Wspólnie odkrywamy to, co przyjazne rodzinie. Znajdujemy miejsca w których można czuć się jak u siebie, a dzieci są w swoim żywiole.

Ania

Jestem przewodniczką i na co dzień odkrywam przed innymi piękno wyjątkowych miejsc. Miejsc, które warto zobaczyć na własne oczy.

Bartosz i Maja

Smakujemy Małopolskę. I wciąż jesteśmy jej głodni. Podróżujemy po niej by poznawać i odkrywać jej kulinarne tajemnice.

Anna

U mnie wiele kręci się wokół roweru. Więc kiedy tylko znajduję czas z przyjemnością odkrywam Małopolskę i na okrągło szukam dla siebie nowych tras.